Bliv ringet op af en medarbejder

- Udfyld formularen og vi ringer dig op hurtigst muligt

Ofte stillede spørgsmål


Få svar på de spørgsmål, vi oftest har modtaget

Find svar på dine spørgsmål

Er du i tvivl om bestanddelene af et skøde, eller vil du gerne vide mere om din forventede ventetid på sagsbehandling hos os? Vi har samlet svar på nogle af de hyppigste spørgsmål, vi modtager hos DitSkøde. Kan du ikke få afklaring på dit tvivlsspørgsmål på denne side, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon 70 88 56 24

Hvad er forskellen på at bruge DitSkøde og et klassisk advokatkontor?


Hos DitSkøde har vi gjort det nemt og overskueligt at søge og modtage advokathjælp i forbindelse med skøder af flere slags, berigtigelser, tinglysning og meget andet. I forhold til klassiske advokatkontorer tilbyder vi vores service til en betydeligt lavere pris. Det kan vi gøre, fordi vi har særdeles stor erfaring med de felter, hvori vi arbejder. Endvidere har vi simplificeret informationsprocessen, så vores kunder hurtigt kan få den rette hjælp. Vi er naturligvis fuldt ansvarsforsikret. Du kan læse mere om holdet bag DitSkøde her.

Hvor lang ventetid er der på sagsbehandlingen ved DitSkøde?


Hos DitSkøde tilbyder vi særlig hurtig påbegyndelse af sagsbehandlinger. Vi forstår, at vores kunder ikke ønsker forstyrrende og irriterende ventetid, hvorfor vi hurtigt og gennemskueligt behandler vores sager. Opstart kan ske inden for ganske få timer, efter vi har modtaget alle informationer. Vi udarbejder indledningsvist et udkast, der kortlægger vores tanker om det videre forløb. Ønsker du at blive ringet op af en af vores dygtige medarbejdere, tilbyder vi at ringe til dig inden for 24 timer efter udfyldning af formularen, som du kan finde øverst på siden. Selvom vi tilbyder hurtig behandling, går vi naturligvis aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde. Du kan naturligvis også kontakte os.

Hvad er forskellen på en købsaftale og et skøde?

Et skøde er - kort sagt - en kortere version af en købsaftale, og skødet indeholder derfor kun de væsentligste informationer derfra. Den fulde købsaftale indeholder oplysninger om en aftale indgået mellem køber og sælger omkring fast ejendom - heriblandt handlens parter, gældende vilkår, særlige aftaler, eventuelle forbehold, medfølgende inventar osv. Skødet registrerer det gældende ejerskifte i tingbogen. Mange af de aftalevilkår, der indgår i købsaftalen er derfor ikke inkluderet i skødet. Du kan læse mere om vores udarbejdelse og tinglysning af skøder her.

Hvad indeholder en købsaftale?

En købsaftale er et dokument, der indeholder en række informationer om en aftale mellem en køber og sælger af fast ejendom. I købsaftalen finder man bl.a. oplysninger omkring aftalens parter, aftalens omfang og de gældende vilkår samt eventuelle forbehold. Derudover indgår informationer om købesum, overtagelsesdato, medfølgende inventar og lignende. Med andre ord er købsaftalen altså den fuldstændige opsummering af aftalens omfang og indhold. Hos DitSkøde tilbyder vi at udarbejde eller berigtige købsaftaler til en yderst konkurrencedygtig pris. Vi kontakter dig inden for 24 timer efter henvendelse, og vi behandler endvidere alle dine informationer i overensstemmelse med persondataforordningen.

Hvordan udformes et skilsmisseskøde?

Hos DitSkøde tilbyder vi at udarbejde og tinglyse skilsmisseskøder hurtigt og effektivt. Det indebærer, at vi bl.a. varetager korrespondencer med retten, pengeinstitutter samt den anden parts eventuelle advokat, foruden at vi naturligvis sørger for selve udarbejdelsen og tinglysningen af skødet. Det er relevant, hvis den ene skal overtage jeres fælles ejendom, og ejendommen ikke er særeje hos en af jer. I undgår nemlig at betale den variable afgift på 0,6% af ejendommens afgift, og I skal blot betale en afgift til staten på 1.660,00 kr. i forbindelse med tinglysningen. Læs meget mere om skilsmisseskøder her.

Hvad er berigtigelse af en ejendomshandel?

Berigtigelse af en ejendomshandel er din garanti - og dokumentation - for, at den pågældende handel er gennemført under de aftalte vilkår. Derfor er berigtigelsen ofte relevant i forbindelse med udarbejdelse af et skøde samt en refusionsopgørelse. Hos DitSkøde har vi mange års erfaring med bolighandler, hvilket gør os i stand til at identificere eventuelle fejl i aftalens overholdelse, således vi kan berigtige ejendomshandelen effektivt. Med en berigtigelse har du efterfølgende dokumentation for, at aftalen er overholdt efter pågældende vilkår. Du kan derfor anse berigtigelsen som en kvittering for overtagelsen. Vil du læse mere om vores berigtigelse af ejendomshandeler, kan du klikke her.

Hvordan udarbejdes pantebrev og ejerpantebrev?

Et lån ydet mod sikkerhed i fast ejendom kaldes et pantebrev. Ejeren stiller altså sin ejendom som sikkerhed over for långiveren, som kaldes panthaver. Det gør panthaveren i stand til at begære tvangsauktion over ejendommen uden at skulle foretage udlæg først. Hvis ejeren af en fast ejendom derimod reserverer pant i sin ejendom og ejeren underpantsætter dette til en långiver - f.eks. til sin bank - kaldes dette et ejerpantebrev. Ejerpantebreve fungerer som sikkerhed for et lån hos et pengeinstitut med tinglyst prioriteringsstilling. Dog indebærer det ikke pligt til forrentning eller afdrag på det lånte beløb. Kontakt os, hvis du vil høre mere om pantebreve.

Hvornår har du brug for mortifikation af et pantebrev?

Langt de fleste boligkøbere skal optage lån i forbindelse med boligkøb, da de ikke har mulighed for at betale boligen kontant. Det sker typisk som realkreditlån - ofte suppleret med banklån. I denne forbindelse forudsættes det, at låner giver pant i sin bolig som sikkerhed for tilbagebetaling af lånet til bank eller realkreditinstitut. Pantet stiftes gennem tinglysning af pantebrev. Bortkommer det fysiske pantebrev, kræver det så en mortificering, hvilket kan være en omfattende proces, som omfatter annoncering i Statstidende, indhentelse af attester og erklæringer samt korrespondance til pengeinstitut, Tinglysningsretten og byretten. Læs meget mere om vores tilbud om mortifikation af pantebreve og ejerpantebreve her.

Har jeg brug for en advokat, når jeg køber på tvangsauktion?

Du er ikke forpligtet til at være repræsenteret af en advokat - eller anden form for rådgiver - i forbindelse med en tvangsauktion. Dog er det særdeles anbefalelsesværdigt at kontakte en advokat, således de mange regler og procedurer, der kendetegner sådan en proces, overholdes i overensstemmelse med gældende lov. Det gælder også til selve auktionen, hvor der er krav til sikkerhedsstillelse mv. Hos DitSkøde har vi mange års erfaring med udarbejdelse og tinglysning af auktionsskøder. Du kan læse meget mere om de mange fordele ved at være repræsenteret af en advokat, når du køber på tvangsauktion her.

 

 

 

 

Top