Bliv ringet op af en medarbejder

- Udfyld formularen og vi ringer dig op hurtigst muligt

Hvem er vi?


DitSkøde - over 10.000 tinglysningsekspeditioner

Hvem er vi

Vi består af et hold af dedikerede medarbejdere som sætter kunden i fokus og som sætter en ære i at servicere vores kunder til deres fulde tilfredshed. Dette sker ved hurtig og effektiv sagsbehandling samt højt humør og engagement.

Med både erfaring fra den ene side af bordet som ejendomsmægler og med erfaring fra den anden side af bordet som boligrådgivere kender vi Dansk Ejendomsmæglerforenings købsaftaler som vores egen lomme og ved præcis hvor vi skal kigge for at finde de relevante oplysninger. Vi er realistiske omkring hvor lang tid en opgave tager og dette afspejler naturligvis prisen.

Holdet bag

Linda Andersen er indehaver, jurist & ejendomsmægler og har mere end 19 års erfaring med køb og salg af fast ejendom, herunder køberrådgivning samt berigtigelse af ejendomshandler.
Efter 6 år på ejendomsmæglerkontor samt 3 år på advokatkontor valgte Linda at stifte og drive DitSkøde og har gjort dette i nu 10 år. Linda forlader ikke kontoret med uløste opgaver og I kan altid forvente, at få svar på jeres spørgsmål inden dagen er omme.

Nana Andersen har været ansat i DitSkøde i 9 år, de første 6 år som sagsbehandler, herefter 3 år som daglig leder og nu som partner i DitSkøde. Hun er kontorets blæksprutte. Nana har studeret på Københavns universitet med kandidateksamen i 2016. Nana har på sit tidligere arbejde vundet flere priser som årets medarbejder og vi nyder at have en glad og livlig person som Nana på vores kontor.

Mona Andersen har arbejdet hos DitSkøde som sagsbehandler i 6 år. Mona er en arbejdshest og forlader ikke kontoret førend alle arbejdsopgaver er løst. Det er en fornøjelse at have Mona på kontoret.

Signe Poulsen har været ansat i DitSkøde siden august 2020 som sagsbehandler. Signe brænder for jurafaget. Hendes humør og engagement smitter af på alle, og er her på kontoret og hos klienter meget vellidt.  

Klara Andersen er ansat i DitSkøde som piccoline. Vi holder meget af at have hende og hendes smilende væsen på kontoret.

 

Vi gælder os til at hjælpe jer.

 

 

 

 

Yderligere information


Hvad er forskellen på at bruge DitSkøde og et klassisk advokatkontor?

Vi er, lige som andre, fuldt ansvarsforsikret og udfører vores opgave lige så grundigt som alle andre. Forskellen kan findes i prisen og simplificeringen.

Du kan læse vores forretningsbetingelser her

Hos os får du:

  • Over 19 års erfaring med køb og salg af fast ejendom samt ejendomsberigtigelse
  • Professionel og hurtig behandling
  • Sagsbehandlere som har været med fra starten af digital tinglysning
  • Markedets stærkeste priser

Derfor skal I vælge DitSkøde. Hos DitSkøde sætter vi en ære i at betjene vores kunder og vi er specialiseret i det vi laver. Vi kan have opstartet jeres opgave få timer efter I har kontaktet os. Vi er til rådighed når vores kunder har brug for os om det er i hverdagene eller i weekenderne.

Det er en stor proces at overdrage fast ejendom og der er mange snore der kan holdes fast i, men I kan trygt overlade os opgaven og slappe af. Vi har over 19 års erfaring i det vi laver og vi laver det vi allerhelst vil.

Ring og få en uforpligtende snak med os eller skriv os en mail så vi kan komme i mål med opgaven sammen. Vi glæder os til at høre fra jer.

DitSkøde er fuld ansvarsforsikret hos Alm. Brand/HDI Gerling.

DitSkøde – Danmarks digitale skøderådgiver!

Medarbejdere


Linda Andersen Indehaver, jurist &
ejendomsmægler

la@dit-skode.dk

Mona Andersen Sagsbehandler


ma@dit-skode.dk

Signe Poulsen Sagsbehandler


si@dit-skode.dk

Nana Andersen Partner


na@dit-skode.dk

Klara Andersen Piccoline

Top